Magasin

Magasin

Heja Framtiden har gett ut fyra nummer av magasinet Framtidens hållbara matsystem med distribution i Dagens Industri. Nästa nummer utkommer våren 2023.

Tidningen innehåller artiklar om framtidens jordbruk och livsmedelsteknik, exempel på smarta lösningar för att transformera matsystemet, samt intressanta trendspaningar inom foodtech, matsvinn, resurshantering och mycket annat.

De flesta artiklar ligger uppe på sajten Framtidens hållbara matsystem.
Men du kan även läsa magasinen i sin helhet:
Framtidens hållbara matsystem nr 1, januari 2020
Framtidens hållbara matsystem nr 2, juni 2021
Framtidens hållbara matsystem nr 3, januari 2022
Framtidens hållbara matsystem nr 4, juni 2022

Nästa nummer kommer ut under våren 2023. Vill ditt företag synas i en framtidsoptimistisk kontext med exponering mot näringslivets viktigaste beslutsfattare?

Kontakta Roland Wiklund för mer information:
roland@rawcom.se

Lyssna även på våra poddintervjuer inom foodtech!