Magasin

Magasin

Heja Framtiden har gett ut fyra nummer av magasinet Framtidens hållbara matsystem med distribution i Dagens Industri.

Tidningen innehåller artiklar om framtidens jordbruk och livsmedelsteknik, exempel på smarta lösningar för att transformera matsystemet, samt intressanta trendspaningar inom foodtech, matsvinn, resurshantering och mycket annat.

Första magasinet producerades i samarbete med Agfo, medan de tre senaste har utvecklats tillsammans med branschorganisationen Livsmedelsföretagen.

De flesta artiklar ligger uppe på sajten Framtidens hållbara matsystem.
Men du kan även läsa magasinen i sin helhet:
Framtidens hållbara matsystem nr 1, januari 2020
Framtidens hållbara matsystem nr 2, juni 2021
Framtidens hållbara matsystem nr 3, januari 2022
Framtidens hållbara matsystem nr 4, juni 2022

Vill ditt företag synas i en framtidsoptimistisk kontext med exponering mot näringslivets viktigaste beslutsfattare? Låt oss ta en diskussion om möjlig utgivning.

Kontakta Christian von Essen för mer information på christianvonessen@gmail.com