Contentbyrå

Contentbyrå

Heja Framtiden växer stadigt på en rad olika fronter, och för tillfället håller en egen contentbyrå på att födas. Jag letar nu därför efter modiga varumärken som tror på värdet i att nå en framåtlutad, lojal och framtidsintresserad målgrupp i partnerskap med Heja Framtiden.

Under 2023 har jag tagit fram prisvärda paket för B2B-företag. I dealen kan det ingå såväl sponsrade avsnitt, sociala medie-poster och länkar, som innehållsproduktion i form av blogginlägg, rapporter, whitepapers, native advertising och content marketing-texter. Jag producerar även hela magasin och ger ut böcker i partnerskap med andra aktörer.

Men allt går naturligtvis att skruva på enligt era önskemål.

Jag producerar och programleder även poddar åt kunder. Antingen är det för att du vill sjösätta en ny extern poddsatsning och behöver hjälp på traven, eller så behöver du skapa ett nytt format för lärande internt i organisationen. Det är snabbt, enkelt och kostnadseffektivt att sätta igång.

Om du vill ha en officiell livepodd eller poddpartner till din mässa, konferens eller festival finns det paket för det också. Jag har tidigare samarbetat med Stockholmsmässan, Internetdagarna, Svenska kraftnät, Live Expo, Sime, Volante, SingularityU Nordic och många fler.

Maila mig på christianvonessen@gmail.com för offert, så kan vi ta en kaffe.