Tredje utgåvan av Framtidens hållbara matsystem ute nu!

Tredje utgåvan av Framtidens hållbara matsystem ute nu!

Framtidens hållbara matsystem. Ett projekt ev Heja Framtiden i samarbete med Livsmedelsföretagen.

Nu finns tredje utgåvan av Framtidens hållbara matsystem ute i samarbete med bransch- och arbetsgivarorganisationen Livsmedelsföretagen. Det fysiska magasinet distribueras med Dagens Industri den 20 januari 2022, men kan även läsas digitalt i sin helhet här. På hemsidan Framtidenshallbara.se samlar vi även alla artiklar och annonsörer i bloggformat så att det blir enkelt att dela.

Heja Framtiden

Redaktör och skribent: Christian von Essen
Projektledning och försäljning: Roland Wiklund
Försäljning: Karl-Erik Strand
Formgivning: Madelene Wiklund Sörinder

Livsmedelsföretagen

Hållbarhetschef: Sara Sundquist
Presschef: Daniel Emilsson
Kommunikationschef: Jimmy Sandell
Vd: Björn Hellman

One Reply to “Tredje utgåvan av Framtidens hållbara matsystem ute nu!”

  1. Hej Christian, undrar om du vet vart man kan hitta fysiska kopior av Framtidens hållbara matsystem? Se grymt ut! Och när ni behöver alla biddrag för Juni edition? TACK! Julian (0731035818)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.