Tredje utgåvan av Framtidens hållbara matsystem ute nu!
Nu finns tredje utgåvan av Framtidens hållbara matsystem ute i samarbete med bransch- och arbetsgivarorganisationen Livsmedelsföretagen. Det fysiska magasinet distribueras med Dagens Industri den 20 januari 2022, men kan även läsas digitalt i sin helhet här. På hemsidan Framtidenshallbara.se samlar vi även alla artiklar och annonsörer i bloggformat så att det blir enkelt att dela.
Heja Framtiden
Redaktör och skribent: Christian von Essen
Projektledning och försäljning: Roland Wiklund
Försäljning: Karl-Erik Strand
Formgivning: Madelene Wiklund Sörinder
Livsmedelsföretagen
Hållbarhetschef: Sara Sundquist
Presschef: Daniel Emilsson
Kommunikationschef: Jimmy Sandell
Vd: Björn Hellman
One Reply to “Tredje utgåvan av Framtidens hållbara matsystem ute nu!”
Hej Christian, undrar om du vet vart man kan hitta fysiska kopior av Framtidens hållbara matsystem? Se grymt ut! Och när ni behöver alla biddrag för Juni edition? TACK! Julian (0731035818)