Heja Framtiden podcast #207: Tom Johansson
Foodtech-företaget Hooked har seglat upp som en spännande utmanare i seafood-segmentet. Med grundvisionen att bidra till mer hållbara marina ekosystem har de tagit fram sin första produkt: växtbaserad tonfisk på burk. Det må låta som en kuriositet, men framväxten av hungriga bolag som Hooked skickar ändå en viktig signal – att det behövs fler typer av hållbara proteinkällor i framtiden. Bolagets Hooked Toona säljs just nu på Mahalo, Hawaii Poké och Kaiso i Stockholm, Malmö och Uppsala. Vi träffade vd och medgrundare Tom Johansson på The Park i Stockholm för ett snack. Om du hatar ljud finns det även en intervju i vårt magasin Framtidens hållbara matsystem, ute med Dagens Industri 14/4 2021.
Lyssna på Spotify, Anchor, Acast, iTunes
Programledare: Christian von Essen
Beställ Christian von Essens bok: Vad händer nu med framtiden? 20 visioner om Sverige efter corona