Ny föreläsning: ALLT KÄNNS SOM SKIT

Ny föreläsning: ALLT KÄNNS SOM SKIT

Ja visst är det lätt att relatera? Lågkonjunktur, krig, klimatförändringar och gängvåld präglar våra nyhetsflöden. Men är världens utveckling verkligen så mörk som vi tror?

Jag tror att vi behöver bygga nya berättelser och visioner om framtiden. Därför har jag tagit fram en ny föreläsning för 2024, som blandar framtidsoptimism och globala trender med humor, statistik och kreativitet. Man kan kanske snarare säga att det är en föreställning?

Den 25/1 och 1/2 körde jag två framträdanden tillsammans med Abundo och biografen Zita i Stockholm. Jag fick fina omdömen:

Tveka inte att höra av dig om du jobbar med konferenser eller talarbokningar. Jag kan komma till er kickoff, konferensdag eller inspirationsfrukost. Maila mig direkt på christianvonessen@gmail.com så pratar vi vidare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.