Världens viktigaste nyhetsbrev?

Världens viktigaste nyhetsbrev?

En eller två gånger i månaden försöker jag samla lite tankar i ett nyhetsbrev. Ofta handlar det förstås om evenemang jag själv är inblandad i, eller spännande människor jag möter i podden. Men jag försöker också samla ihop trådar från böcker och artiklar som pekar ut någon slags riktning mot framtiden.

Dels är det ett bra sätt att föra lite dagbok kring allt som händer i mitt lilla Heja Framtiden-universum; dels är det ett projekt drivet av något slags skrivlust.

I dagsläget är brevet helt gratis, precis som podden. Men tanken är att i framtiden kunna koppla på en premiumprenumeration för den som vill ha lite mer djupdykningar. Vi får se. Just nu är det bara fantastiskt kul att se att det varje dag fylls på med nya människor som är nyfikna på hur en något mer framtidsoptimistisk världssyn kan te sig.

Jag hoppas att det ska kunna inspirera och leda till nya tankar, idéer eller kontakter.

Prenumerera här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.